Cookievoorkeuren
Instellingen Ik ga akkoord

Let love lead the way...
Start your Love Journey!

Verlangen we niet allemaal stiekem terug naar de tijd dat je de liefde van je leven tegenkwam bij vrienden, op de sportclub of in een leuke bar? Dat het draait om écht contact waar vertrouwen de basis is? Dé reden voor Kwissle om de online Love Journey zo dicht mogelijk bij de offline Love Journey te brengen voor jou!

Eye

Uiteraard maak je eerst oogcontact. Het draait hier om veel meer dan uiterlijk, maar aan hoe iemand uit haar of zijn ogen kijkt, kun je al een hoop aflezen!

Make your own video

Er is niemand zoals jij. Laat het zien en horen in een 20 seconde-video.

Meet

Jullie zijn een match! Hoe zou hij of zij klinken? Bewegen? Je krijgt die eerste indruk door elkaars video te kijken en luisteren. Gun jouw match een blik op die mooie oogopslag, authentieke glimlach of lieve knipoog ;)

Make your own video

Er is niemand zoals jij. Laat het zien en horen in een 20 seconde-video.

Share

Waar zou jouw match van dromen? Waar kun je hem of haar midden in de nacht voor wakker maken? Check snel de 3 gekozen vragen en antwoorden van jouw match!

Chat

Voel je al gefladder in je buik…? Krijg je die match maar niet uit jouw hoofd? You’re absolutely kwissled! Verdiep je in elkaar door te chatten en speel de Love Quiz met elkaar!

Date

Wow! Jullie contact wordt alleen maar fijner en spannender. Die first date, die gaat er zeker komen. Wij helpen je trouwens graag aan leuke datesuggesties!

Your journey to a real connection

Laat de liefde van je leven niet langer wachten!
Download nu de app en en start jouw Love Journey.

  • Appstore
  • Google Play
Your journey to a real connection