Cookievoorkeuren
Instellingen Ik ga akkoord

So what's your love story?

‘Love is just a word. Until someone comes along and gives it meaning’
- Paulo Coelho, Braziliaans schrijver
Daten is elkaar in de ogen durven kijken!

11 oktober 2021 | Lizz

En toen was er ineens de vraag van Wessel Verhoeff, mede-oprichter van Kwissle: 'Lizz, wil jij een gastblog voor Kwissle schrijven?' Tja, net als wanneer je je voor de eerste keer aanmeldt bij een datingapp twijfel je even. Maar mijn twijfel verdween al snel, kan ik je zeggen.
Lees verder
Update Kwissle!

26 augustus 2021 | Wessel Verhoeff

We zijn natuurlijk super trots op de ontwikkelingen bij Kwissle en aan de voorkant zien jullie ook continue gave updates, maar wat is er nu sinds de lancering van Kwissle half juni gebeurd, hier een kleine update.
Help me spread the love!

22 juli 2021 | Wessel Verhoeff

Nee, ik ben niet ineens een zweverige vent geworden. Maar de vragen die mij de laatste tijd bezighouden, zijn: hoe laat je mensen weer écht genieten van de zoektocht naar de liefde van hun leven? Hoe zorg je ervoor dat we weer naar echte connecties gaan? Elkaar stap voor stap leren kennen?
Stories
Online daten: weg met de afvinklijstjes!

1 juli 2021 | Arno Walop

De wondere wereld van het online daten… Een wereld van dooddoeners, vooroordelen, filteren, keuzestress en heel veel twijfel. Mijn ervaring met online daten dateert uit het begin van deze eeuw, toen de smartphone nog niet bestond en we nog niet wisten dat we jaren later potentiële dates naar links of rechts konden gaan swipen.
Stories
8 redenen waarom daten goed is voor je persoonlijke ontwikkeling

1 juni 2021 | Mirjam Schram

Na anderhalf jaar daten via datingapps, durf ik mezelf zomaar een ervaringsdeskundige te noemen. En ondanks dat het nog geen blijvende liefde heeft opgeleverd, heb ik ongelooflijk veel geleerd van het daten zelf. Wat dan, zul je je afvragen? Ik neem je mee!
Stories
Single niet meer zo happy in coronatijd

1 mei 2021 | Wessel Verhoeff

De lockdowns tijdens de coronapandemie zijn voor iedereen een uitdaging. Voor jong en oud. Voor stellen en gezinnen. Voor singles betekent het echter vaak dat ze er alleen voor staan, niet kunnen terugvallen op partner en/of gezin. Wat doet het met je als je niemand hebt om even vast te houden of op te leunen?
Your journey to a real connection

Laat de liefde van je leven niet langer wachten!
Download nu de app en en start jouw Love Journey.

  • Appstore
  • Google Play
Your journey to a real connection