Cookievoorkeuren
Instellingen Ik ga akkoord
Terug naar overzicht

Update Kwissle!

26 augustus 2021 | Wessel Verhoeff

We zijn natuurlijk super trots op de ontwikkelingen bij Kwissle en aan de voorkant zien jullie ook continue gave updates, maar wat is er nu sinds de lancering van Kwissle half juni gebeurd, hier een kleine update.

-       PR

Aangezien we live zijn gegaan in Rotterdam is er daar ook media-aandacht geweest via Radio Rijnmond, Linq media en de schrijvende pers van AD Rotterdams Dagblad. Verschillende online platformen hebben gesproken over Kwissle! En de interactie onder artikelen was gigantisch met ruim 250 leuke reacties onder artikel van het AD!

 -       Marketing

We hebben heel veel marketingactiviteiten ontplooit de afgelopen twee maanden. Er zijn bijvoorbeeld twee commercials opgenomen voor Kwissle en een eerste aanzet tot een merchandise lijn, waarbij we een echte Kwissle picknick rugzak hebben gerealiseerd. Daarnaast zijn er vele initiatieven kleur aan het krijgen, wat dacht je van een Kwissle single reis naar Praag en een eigen Kwissle avond in een van de leukste restaurants van Rotterdam.

-       Socials

We zijn heel actief op social media en vooral op Instagram om onze volgers en gebruikers wekelijks mee te nemen in onze Kwissle love journey. Op Instagram zitten we over de 300 volgers en op LinkedIn ruim 110 volgers.

 -       Gebruikers

Sinds de soft release zitten we nu op 950 actieve profielen en we groeien iedere dag, zonder dat we marketingbudget besteden. Per 1 september volgt de hard release van Kwissle en zullen we snel richting de eerste 1500 actieve profielen groeien. Vanaf eind september gaan we een Kwissle release event organiseren met wederom verschillende media-aandacht.

 -       Website bezoek

Kwissle is de afgelopen 2 maanden met ruim 8k sessies heel actief en de blogs worden bijvoorbeeld zeer goed gelezen.

 -       Downloads

Kwissle is ruim 1200 keer gedownload de afgelopen 3 maanden! Boven verwachting goede cijfers in een soft release periode. Android en IOS is nagenoeg gelijk.

 -               Kwissle data

Afgelopen 2 maanden zijn 7 updates doorgevoerd.

Top 4 steden zijn (percentages ongeveer):

-       Rotterdam (70%)

-       Amsterdam (15%)

-       Den Haag (8%)

-       Utrecht (4%)

We hebben ook gebruikers in Ridderkerk, Delft en Dordrecht.

Gisteren hebben 169 mensen de app geopend.

54% van de downloads komen door app store search. 35% komen door een weblink. 8,5 % komt vanuit een andere app (gedeeld via…). 1,5% komt van browsen door de app store.

 -       Reviews

 We krijgen heel veel feedback, soms natuurlijk kritisch, maar met name heel positief en enthousiast over de ontwikkelingen “Kwissle, waar het echt draait om connectie”

 En we gaan door met ontwikkelen bij Kwissle, niet alleen aan de achterkant, maar vooral aan de voorkant. Dit kun je verwachten de komende maanden

- Uitgebreidere profielen met tags van wat je hobby’s en interesses zijn.

- Love quiz

- Date suggesties

- Bestel een cadeau voor je date

- Love coaches helpen je met je profiel

- Verder gepersonaliseerde video’s

- Meer suggestie vragen  

- En nog veel meer….

 Heb jij nog suggesties, mail ons dan op kwissle@kwissle.com

 Team Kwissle

Delen via

Deel via social media door een van de onderstaande knoppen te gebruiken.

Your journey to a real connection