Cookievoorkeuren
Instellingen Ik ga akkoord

Nice to meet you!

Wij zijn Wessel Verhoeff (44) en Kees Doornenbal (22), oprichters van datingapp Kwissle. 

Yep, twee generaties! Vanuit onze eigen ervaringen misten wij een datingapp waarbij het natuurlijke proces van iemand ontmoeten gevolgd wordt.

Zo is de ruggengraat van Kwissle ontstaan: The Love Journey.

Echte connecties

Alles lijkt snel, sneller, snelst te moeten tegenwoordig, zelfs de zoektocht naar een nieuwe liefde. Terwijl er niets leuker en spannender is dan iemand stapje voor stapje te leren kennen. Mensen verlangen juist meer dan ooit naar diepgang, rust en authenticiteit. Naar échte connecties in plaats van vluchtige.

jouw liefde, onze missie

Onze missie? Jou weer echt te laten genieten van die zoektocht naar de liefde van je leven! Want, weet je nog…? Het eerste oogcontact, de eerste indruk, de eerste zinnen. Nieuwsgierig zijn naar hoe iemand praat en beweegt. De verrassende eerste vragen en antwoorden waarmee je aftast of je op dezelfde golflengte zit. De eerste vlinders in je buik... Je echt verdiepen in elkaar. Een eerste leuke, spannende date en daarna… wie weet?
Wij hebben dit The Love Journey gedoopt.

weer plezier in online daten

Deze offline Love Journey hebben we voor jou vertaald naar een app. Een app die teruggaat naar de essentie en jouw liefdeswensen serieus neemt. Een app waarin alles erop gericht is om jou de liefde van je leven te laten ontmoeten. Op een leuke, speelse en veilige manier. Met waardevolle tips van coaches over presentatie, daten en relaties. Met verhalen van andere daters over hun ervaringen. Met suggesties voor leuke dates en andere extra’s.

Een app waardoor je weer plezier krijgt in het leren kennen van mensen en (online) daten!
Dat is Kwissle!

Your journey to a real connection