Cookievoorkeuren
Instellingen Ik ga akkoord

Jouw veiligheid is onze nummer 1 prioriteit

Video

Video's verkleinen de kans op nepprofielen

Verplichte velden

Natuurlijke selectie van mensen met serieuze intenties

Tips

Tips & tricks van onze love coaches en gastbloggers over veilig offline daten

Daten is superleuk en spannend. Maar het moet wel veilig kunnen. Daarom hebben wij er bij Kwissle voor gekozen om de app zo te maken dat die veiligheid online is ingebouwd. Wij gunnen jou dat je de liefde van je leven ontmoet, in veiligheid!

REDACTIE OP FOTO’S EN VIDEO’S

Het laten inspreken van een video zorgt ervoor dat er een match moet zijn met de eerder geplaatste foto’s. Video’s kunnen alleen worden opgenomen in de app. Alle foto’s en video’s worden goedgekeurd door de redactie van Kwissle, om te voorkomen dat er foto’s of video’s worden geplaatst van iets anders dan gezichten.

Verplichte velden

Het verplicht invullen van specifieke velden zorgt ervoor dat mensen zonder serieuze intenties over het algemeen afhaken.

Tips & tricks

We proberen je zoveel mogelijk te ondersteunen met goede tips & tricks in de app over veilig offline daten.

DATEN IN CORONATIJD

Uiteraard brengt corona een extra risico met zich mee als het gaat om veilig daten. Wil je niet fysiek daten, dan zijn er leuke digitale alternatieven om elkaar beter te leren kennen, zoals videobellen of op afstand samen koken. Fysiek daten kan natuurlijk ook nog steeds, zolang je maar aan social distancing doet. Dates in de openlucht zijn dan ook populair. Maak samen een mooie wandeling of ga lekker picknicken in een park.

Behalve jouw liefdeswensen, nemen wij ook jouw veiligheid serieus. Mail kwissle@kwissle.com als je ongeregeldheden tegenkomt bij gebruik van de app.

Your journey to a real connection

Laat de liefde van je leven niet langer wachten!
Download nu de app en en start jouw Love Journey.

  • Appstore
  • Google Play
Your journey to a real connection